Hestra

Wanneer de dagen kouder worden, heb je alle hulp nodig om warm te blijven. Het kan een uitdaging zijn om dit op een modieuze wijze te doen. De gevoerde handschoenen van het Zweedse merk Hestra zijn de perfecte accessoire voor een warme en stijlvolle winter.

Scandinavische Handschoenen

Een paar hoogwaardige leren handschoenen, zijn essentieel voor de garderobe van een man. Je kunt deze kopen in allerlei stijlen, kwaliteiten en kleuren. Maar met een basic – zoals leren handschoenen – moet je ervoor zorgen dat je iets meer investeert, want kwaliteit is absoluut zichtbaar.

Onze absolute favoriete handschoenen zijn van het Zweedse familiebedrijf Hestra. In het dorp Hestra in de Zweedse provincie van Småland, produceert deze familie al sinds 1936 ski- en lerenhandschoenen. Geen wonder dat de handschoenen over vakmanschap gaan. Gemaakt van bet beste kwaliteit leer en wol. Dit in combinatie met hun oog voor detail, passie voor het bedrijf en kennis over de kunst van de handschoen, maakt de Hestra handschoenen tot een van de beste merk handschoenen verkrijgbaar. Wanneer ze zijn gevoerd, zijn ze perfect voor de lente en herfst. Maar wanneer ze wel gevoerd zijn, zijn ze ongelooflijk warm en comfortabel en absoluut perfect voor de koude winterdagen.

Aanbod

De Hestra handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Ons advies zou zijn om altijd te beginnen met één basispaar handschoenen, die je zowel casual als formeel kan dragen. Zoals de kastanje kleuren handschoenen van Hestra, de handschoenen zijn gemaakt van hertenleer en gevoerd met lamsbont. Dit zijn een van hun warmste handschoenen beschikbaar, zonder de stijl te verliezen. Een andere geweldige optie zijn de Terry handschoenen, gemaakt van hertenleer en gevoerd met zachte en warme gebreide wol.

Een meer robuust, maar toch modieus paar is het Primaloft model. Ook bekleed met wol, zijn ze super warm en comfortabel. Geweldig voor een meer casual look. Als je echt wilt opvallen, raden wij je aan om de Matwheel handschoen geel te kopen. Ze zijn heel elegant, maar toch iets opvallender dan elk ander paar. De gele kleur is mooi en past bij vrijwel alles. Ze hebben een voering van Italiaanse wol om je hand gedurende te winter warm te houden. Verder geven ze een goede isolatie tot min vijf graden Celsius. Koel en warm tegelijkertijd. Alle handschoenen zijn met de hand genaaid, wat ongeveer twee uur per paar kost.

Bekijk ons aanbod van Hestra handschoenen op de website van The Shoe Care Shop

Written By
More from Bas

Hoe verwijder ik oude schoenpoets van mijn schoenen?

Goed onderhouden schoenen worden geregeld gepoetst. Maar, teveel schoenpoets of verkeerde schoenpoets...
Lees verder