Maak het Persoonlijk!

Ben je opzoek naar een bijzonder, uniek en persoonlijk cadeau? 

Misschien hebben wij het antwoord. Met onze personalisatieservice kunnen we een leuk cadeau omtoveren naar een bijzonder cadeau, door middel van laser gesneden gravure. Een elegante gravure zet elk geschenk om in een uniek en persoonlijk cadeau voor je dierbaren.

Persoonlijke gravures zijn het perfecte cadeau voor bijzondere gelegenheden. Bijvoorbeeld het afstuderen van je kinderen, het trouwjubileum van je ouders of een verjaardag van je geliefde.  Met onze lasergravure is het mogelijk om een naam, initialen, datum, logo of zelfs een bericht in onze producten te graveren.

Veel van onze producten zijn zeer geschikt voor het graveren. Bijvoorbeeld onze schoenkisten, borstels of schoenspanners. Stuur ons een bericht en we zullen je verder helpen met elke vraag.

Ben je te laat met het bestellen van een cadeau met persoonlijke gravure? Geen nood we hebben ook een expresservice. Normale prijzen beginnen bij 15 euro, met de expresservice wordt er één keer 30 euro extra  verrekend. Die 30 euro wordt verrekend vanwege de hoge opzetkosten. Mocht je meerdere kisten bestellen bij onze personalisatiedienst, dan wordt er maar één keer 30 euro verrekend.

Bekijk ons aanbod op onze website: https://nl.theshoecareshop.com/pages/personalisatieservice

Written By
More from Bas

Saphir Médaille d’Or – authentieke schoenverzorging

Goed schoenpoetsen begint met Saphir: één van de oudste, meest traditionele en...
Lees verder