Maak het Persoonlijk!

Ben je opzoek naar een bijzonder, uniek en persoonlijk cadeau? 

Misschien hebben wij het antwoord. Met onze personalisatieservice kunnen we een leuk cadeau omtoveren naar een bijzonder cadeau, doormiddel van laser gesneden gravure. Een elegante gravure zet elk geschenk om in een uniek en persoonlijk cadeau voor je dierbaren.

Persoonlijke gravures zijn het perfecte cadeau voor bijzondere gelegenheden. Bijvoorbeeld het afstuderen van je kinderen, het trouwjubileum van je ouders of een verjaardag van je geliefde.  Met onze lasergravure is het mogelijk om een naam, initialen, datum, logo of zelfs een bericht in onze producten te graveren.

Veel van onze producten zijn zeer geschikt voor het graveren. Bijvoorbeeld onze schoenkisten, borstels, schoenspanners of whiskyglazen. Stuur ons een bericht en we zullen je verder helpen met elke vraag. Op het moment plannen we alle gravures in op bepaalde datums, dit vanwege de hoge opzetkosten.

Ben je te laat met het bestellen van een cadeau met persoonlijke gravure? Geen nood we hebben ook een expresservice. Normale prijzen beginnen bij 15 euro, met de expresservice wordt er één keer 30 euro extra  verrekend. Die 30 euro wordt verrekend vanwege de hoge opzetkosten. Mocht je meerdere kisten bestellen bij onze personalisatiedienst, dan wordt er maar één keer 30 euro verrekend.

Bekijk ons aanbod op www.schoenspanners.nl/personalisatie 

 

Written By
More from Bas

YVRA – Spannende geuren

YVRA’s passie richt zich op het meeste intrigerende zintuig. Spannende geuren Naast...
Lees verder