Top 5 Schoenverzorging cadeaus

Wij denken natuurlijk niet alleen aan jou, maar ook aan je schoenen.
Hierbij dus een top 5 aan schoenverzorging cadeaus.

Insmeer- en uitpoetsborstel – donker

Een goed begin is het halve werk. Daarom zijn deze borstel van 100% paardenhaar de beste start.
De borstels zijn ideaal voor de verzorging van je schoenen en geven een prachtige glans.

Saphir schoenspanners

Alleengebruik maken van schoencrème, lotions, spray of borstels is niet genoeg. Als je wilt dat je schoenen in goede staat blijven dan zijn schoenspanners noodzakelijk. De schoenspanners voorkomen kreukjes en scheurtjes in het leer, waardoor je schoenen langer meegaan. De spanners zijn gemaakt van 100% onbehandeld cederhout. Dit zorgt ervoor at de spanners vocht opnemen dat in de schoen is getrokken. Dit maakt het leer beter kan ademen en minder snel beschadigt. Daarnaast doodt cederhout bacteriën terwijl het een heerlijke, frisse cedergeur achterlaat in je schoenen.

Tip: de Saphir schoenspanners vallen groot, wij adviseren daarom om deze spanners een maat kleiner te kiezen dan de daadwerkelijk schoenmaat!

Saphir lotion

Deze Saphir lotion zal de held zijn van al je lerenschoenen, jassen en tassen! De lotion op basis van bijenwas en ultra voedende nertsolie, reinigt, verzorgt en beschermt al je leren producten.

Tip: breng een goede hoeveelheid lotion aan op een katoenen insmeerdoek en wrijf het leer goed in. Laat het vervolgens een tijdje drogen, voordat u het oppoets met dezelfde doek.

Saphir Super Invulnet Spray

De Saphir Super Invulnet Spray is de held van je huishouden. De spray is ideaal voor de bescherming en het onderhoud van al je leren, suède, nubuck en textiele producten. De spray werkt waterbestendig en beschermt tegen vlekken en vuiltjes. Daarnaast zorgen de dierlijke oliën in de spray dat het leer van je schoenen goed verzorgd worden.

Sneaker schoonmaak set

Natuurlijk is het belangrijk dat de werkschoenen er mooi uitzien en in vorm blijven, maar ook je sneakers hebben extra aandacht nodig. Met deze sneaker schoonmaak set maak je je sneakers snel en effectief schoon, daarnaast worden ze door de producten beschermd tegen vuil tijdens dagelijks gebruik. Handig voor de hele familie!

Written By
More from Bas

Maak het Persoonlijk!

Ben je opzoek naar een bijzonder, uniek en persoonlijk cadeau?  Misschien hebben...
Lees verder