Top 5 Scheer set cadeaus

Om te zorgen dat iedereen smooth het nieuwe jaar doorkomt. Hebben wij weer een top 5 aan scheercadeaus voor je uitgezocht!

Luxe reis scheer set in lederen etui

Ook op reis is het belangrijk dat je er verzorgt uitziet. De luxe scheer set van Erbe is gemaakt van de hoogste kwaliteit. De scheerkwast en het scheermes hebben beide een chroom handvat. De scheerkwast bestaat uit Silvertip dassenhaar de beste kwaliteit verkrijgbaar. De hele set is verpakt in een lederen bruin etui en de scheerkwast kan in zijn eigen handvat worden opgeborgen, zo is ben je ervan verzekerd dat de set in goede staat blijft. Al met al de perfecte reis scheer set.

Fatip safety razor scheermes – Wenghe

Een goed scheermes is noodzakelijk voor een mooi scheerresultaat. Dit scheermes is voor de ervaren safety razor gebruikers. Dit prachtige klassieke double edged safety razor heeft een echte wenghe handvat met een metalen kern. Het scheermes heeft in tegenstelling tot de meeste andere safety razors een open kam. Dit zorgt ervoor dat het mes dichter op de huid scheert.

Neville Cooling Balm

Niet alleen de voorbereiding van scheren is belangrijk, ook de nazorg is essentieel voor een goed scheerresultaat. De cooling balm van Neville helpt de huid te herstellen na een grondige scheerbeurt. De balsem combineert de verfrissende kwaliteiten van een aftershave met die van een hydraterende lotion. Twee vliegen in klap!

Edwin Jagger scheerkom – roestvrijstaal

Ben je een scheer professional, maar heb je nog niet de juiste scheeraccessoires? Dan is de scheerkom van Edwin Jagger de perfecte aanwinst. Deze eenvoudige, maar tegelijkertijd elegante scheerkom is gemaakt van roestvrijstaal. Ideaal om uw scheercrème of zeep in op te schuimen.

Edwin Jagger best badger scheerkwast – zwart M

Deze Edwin Jagger scheerkwast is onmisbaar in ieders badkamer. Deze klassieke, handgemaakte scheerkwast van hoge kwaliteit, zorgt voor een rijke en romige schuim textuur. De kwast is voorzien van een fijne kwaliteit dassenhaar en een mediumformaat handvat van duurzaam imitatie ivoor. Ideaal voor mannen met een sterke haargroei.

Written By
More from Bas

How to – 11 manieren om een sjaal te dragen

De sjaal is sinds de laatste 50 jaar steeds meer een vrouwelijke...
Lees verder