Top 5 Sinterklaas cadeaus

Sinterklaas is aangekomen op zijn stoomboot!
Om te vieren dat onze geliefde vrind weer in Nederland is, hebben wij weer een top 5 aan cadeau tips voor u klaar staan.

Crafted meat. The New Meat Culture: Craft and Recipes

Met de feestdagen om de hoek, wordt het weer tijd om heerlijke gerechten op tafel te serveren. Met dit receptenboek van Crafted Meat is de familie ervan gegarandeerd om een heerlijk kerstmaal te ontvangen.

WITLOFT schort 100% leer – volledig zwart

Als echte barbecue God of amateur kok is een mooi schort natuurlijk essentieel. Deze schorten van WITLOFT zijn met de hand gemaakt en in Nederland ontworpen. Het schort is gemaakt van plantaardig gelooid tuigleer. Tuigleer is van nature een zeer robuust leersoort en krijgt met de tijd een mooie patina look. Daarbij is het leer behandeld met een vlek en vocht afstotende coating, waardoor het schort ideaal is voor iedere kok, klusser of schoenpoets.

Vind je koken met je kinderen veel leuker?
Of maken jouw kinderen altijd je werkschoenen schoon?
Bekijk dan ook onze kinderschorten van WITLOFT op distinctly-different.nl

Sneaker schoonmaak set

Natuurlijk is het belangrijk dat de werkschoenen er mooi uitzien en in vorm blijven, maar ook je sneakers hebben extra aandacht nodig. Met deze sneaker schoonmaak set maak je je sneakers snel en effectief schoon, daarnaast worden ze door de producten beschermd tegen vuil tijdens dagelijks gebruik. Handig voor de hele familie!

Hestra handschoenen Deerskin Lamb Fur

Met de winter bijna in zicht wordt het hoogst tijd om de handschoenen weer uit de kast te trekken. Met deze Hestra handschoenen blijven de handen deze winter 100% warm. Het groffe hertenleer samen met de lamswollen voering zorgen ervoor dat de handschoenen heerlijk aanvoelen. Niet alleen dat ze zijn ook nog eens prachtig om naar te kijken en om cadeau te geven.

Prospector Co. Baardolie

Misschien niet geschikt voor elke man, maar Sinterklaas zou er jaloers op zijn! Deze baardolie van Prospector Co. is gemaakt van Argan olie en Cedarhout. De baardolie bevat een exclusieve en unieke geur waar je als man niet zonder mee kunt. De baardolie heeft zo’n onderscheidende geur dat deze ook als een op olie gebaseerde cologne kan worden gedragen.

 

Written By
More from Bas

Top 5 Sinterklaas cadeaus

Sinterklaas is aangekomen op zijn stoomboot! Om te vieren dat onze geliefde...
Lees verder