Schone Kledingkast

Er gaat niets boven de frisse geur van schoon wasgoed. Zodra je hebt geïnvesteerd in kwaliteitskleding, wil je het zo lang mogelijk in goede conditie behouden. Een aanrader voor dit probleem is The Laundress, een milieuvriendelijke lijn van wasmiddel en textielverzorging. Hun speciale shampoos en sprays zorgen ervoor dat je kleding behouden wordt en verlengt het levensduur van de kleding. De producten zijn geschikt voor delicate stoffen, zoals wol en kasjmier. Zodat je het voortaan zelf kunt wassen en geen dure bezoekjes meer hoeft te brengen naar de stomerij.

De Amerikanen Gwen Whiting en Lindsey Boyd kwamen op het idee toen ze nog jonge modefanaten waren en een carrière probeerde te startten in een van de best geklede steden ter wereld, New York. Ze ervaarde zelf de moeite en geld die het kostte om de kleding te onderhouden, te vervangen of naar de stomerij te brengen.

Voordat ze in 2002 met hun bedrijf begonnen, brachten ze twee jaar door met het onderzoeken en ontwikkelen van de sterke elixers waarvan zij nu gebruik maken. Het resultaat is een zeer effectieve, niet-toxische lijn was- en schoonmaakproducten, die terug te vinden zijn in onze online winkel. Elk product is zorgvuldig vervaardigd om zijn magie uit te oefenen op een specifieke stof of oppervlak, met uitstekende resultaten. Gebruik de shampoo voor je kostbare truien en vesten van wol of kasjmier, of gebruik hun stijvere spray voor het perfecte strijkresultaat. Verliefd op de geweldige geur van The Laundress? Probeer hun Fabric Fresh Spray uit.

Borstelen!

Bepaalde kleding verliest zijn levendige kleur vanwege aangetrokken stof dat zich hecht aan de vezels. Met een luxe stoffenborstel kunt u het stof afborstelen en de originele levendige kleur van de kleding herstellen.
Bekijk onze selectie aan borstels op www.distinctly-different.com

Written By
More from Bas

Hestra

Wanneer de dagen kouder worden, heb je alle hulp nodig om warm...
Lees verder