Avond Borrel

nachtmann Aspen

Na een lange dag op kantoor, wil je soms in een fijne grote comfortabele stoel gaan zitten en genieten van een lekker drankje. Niet zomaar een biertje of een glas wijn, maar een drankje met iets meer klasse. Welk drankje u ook kiest, wij garanderen u dat het beter smaakt in een passend en stijlvol glas, zoals de Nachtmann tumblers.

Het Beierse bedrijf is beroemd om zijn kristalglazen. Met meer dan 180 ervaring, deskundigheid en traditie, is het veilig om te zeggen dat ze glazen van pure kwaliteit produceren. Naast kwaliteit staat Nachtmann ook bekend om zijn ontwerp. De bekers, longdrinks en karaffen hebben een prachtig klassiek ontwerp, die er perfect uit zullen zien in uw huis. Elk glas is uniek gesneden uit ongelood kristalglas en is daarmee een geweldige aanvulling voor elk diner, tafel of bar. Het geharde glas is krasvrij en letterlijk kristalhelder. Om je te inspireren, hebben wij onze favoriete cocktails hieronder vermeld. Proost!

DARK ‘N STORMY

Donkere rum         60 ml
Gemberbier           150 ml
1 limoen                 30 ml sap en een schijfje als garnering

Optioneel: een scheutje suikerwater en een schijfje gember.

Een Dark ‘n Stormy is misschien wel dé perfecte herfstcocktail. De rijke smaak van de rum en het pittige van het gemberbier is een genot voor koude en regenachtige dagen. De sleutel tot een perfecte Dark ’n Stormy, is de precieze verhouding tussen het kruid van het gemberbier en de rijkdom van de rum. Afhankelijk van welke merken je gebruikt, wil je misschien spelen met de verhoudingen. Combineer de rum, het gemberbier en het limoensap in een glas vol met ijsblokjes. Roeren en garneer met een limoenschijfje.

G&T

Gin Mare               50 ml
Tonic                      120 ml
2 tijm twijgjes
Klein beetje limoensap
Limoenschijfje als garnering

Een Gin&Tonic is altijd een goed idee. Maar in plaats van de standaardversie van dit klassieke drankje, waarom niet een iets pittigere versie? Deze versie van de Gin&Tonic is gemaakt voor de herfst. Fris, maar pittig en met een heerlijke smaak. Ook heel lekker met kruiden als basilicum of rozemarijn. Vul een glas naar keuze met ijsblokjes. Giet de gin in en vul deze aan met tonic. Roer en garneer met een limoenschijfje en de tijmtwijgjes.

Written By
More from Bas

How to – Perfecte schuim maken

Om tot een perfect scheerresultaat te komen is het belangrijk dat je...
Lees verder