LOAKE!

Het is niet nodig om verder te kijken voor high-end, elegante, handgemaakte schoenen. Nieuw in het assortiment van The Shoe Care Shop: Loake schoenen.

Inmiddels al gespecialiseerd in schoenverzorging, wilden wij ons assortiment toch nog verder uitbreiden. Uit eigen ervaring hebben we gezien dat hoge kwaliteit leren schoenen een goede investering zijn. Met de juiste liefde en verzorging zullen je leren schoenen er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook zeker langer meegaan dan een aantal goedkopere schoenen. En vanuit die gedachte zijn we lang op zoek geweest naar een merk dat goed aansloot bij onze wensen. Een merk met handgemaakte leren schoenen, die naast dat ze er goed uitzien, ook met het beste leer zijn vervaardigd. En bovendien voor een mooie en betaalbare prijs. We zijn daarom heel blij dat we het elegante schoenenmerk Loake hebben gevonden.

Dit Britse familie bedrijf maakt al schoenen sinds 1880. In datzelfde jaar werd de eerste Loake fabriek geopend door John Loake, samen met zijn broers Thomas en William. John is de overgrootvader van Andre Loake, de huidige managing directeur van Loake. Vandaag, vijf generaties en 130 jaar later, staat Loake nog steeds bekend om zijn verfijnde en handgemaakte schoenen.

We adviseren je Loake en andere merken schoenen te poetsen met de producten van Saphir Médaille d’Or en op vorm te houden met een goed paar cederhouten schoenspanners.

Written By
More from LD

How To – “Mirror shine” je schoenen

Hoe “mirror shine” je schoenen? Voor iedereen die de perfecte glans op...
Lees verder