NIEUW – Fjällräven bags

Fjällräven, wie kent het merk nog niet? Het Zweedse merk is sinds een paar jaar bekend in ons land en dan vooral onder de ‘hippe’ stadse mensen of de echte outdoor liefhebbers. Het bekendste item is de rugzak die je van een afstandje herkent door het rode logo met de poolvos. Maar dat is niet het enige wat ze verkopen. Ga je kamperen, hiken of wintersporten? Fjällräven verkoopt het allemaal! En wij hebben een mooie selectie van de tassen gemaakt!

De rugzak 

Zoals ik al zei, het bekende rugzakje met de rode poolvos. Wie kent hem niet! Dit model is al in 1978 ontworpen en nog steeds tijdloos. Dit geeft precies aan waar het merk voor staat. Fjällräven is een duurzaam merk dat zicht richt op simpele en comfortabele designs. Ze gaan niet mee met de trends en ontwerpen graag spullen die jaren meekunnen. Echter zijn ze door het niet trendgevoelige karakter van het merk juist enorm tijdloos en kunnen ze door iedereen worden aangeschaft. Alle modellen komen in verschillende kleuren en maten en zo is er altijd voor ieder een wat wils.

Schermafbeelding 2017-03-30 om 13.35.05

De rugzak bevat een gewatteerd vlak waar je allereerst van zou denken dat deze in de rugzak zit om je laptop te beschermen. Maar niets is minder waar. Dit vlak is een kussentje waar je tijdens een wandeling lekker op kan zitten. Super handig!

Vind je dit model te klein of wil je gewoon iets anders. Dan zijn er ook nog andere modellen. Zie de briefcase en totepack. Beiden erg handig voor naar kantoor of voor andere dagelijkse bezigheden.

Duurzaam

Fjällräven staat voor duurzaam. Alle producten worden ontworpen en gemaakt met gebruik van duurzame materialen. Ze zijn dan ook bedacht om jaren mee te kunnen en zijn slijtvast.

Neem eens een kijkje op onze webshop voor een mooie selectie van de tassen!

Written By
More from LD

Interview met De koning van het scheren: Edwin Jagger!

Het traditionele scheren is een comeback aan het maken. We spraken met...
Lees verder