Onze top 4: Summer Essentials

A-dam Underwear – Swimwear

De zomer is nu echt begonnen en de stranden zijn gevuld met massa’s mensen die genieten van het heerlijke weer. De Amsterdamse grachten worden drukbezet door bootjes die hun weg vinden door het Amsterdamse stadcentrum en mensen in zwemkleding verwennen hun huid met de eerste zomerzon. Aan boord vind je allerlei eten en drinken om comfortabel de dag door te komen, zoals heerlijke zalmsandwiches met een mooie chardonnay. Om van zulke dagen in stijl te kunnen genieten kan een coole en onderscheidende zwembroek niet ontbreken. A-dam Underwear, bekend van hun stoere, comfortabele, duurzame en milieuvriendelijke ondergoed, heeft nu eigen zwembroeken geïntroduceerd, gemaakt van 100% gerecycled polyester. Denk aan een rijke blauwe kleur met zachtroze stippen en bosgroen met raketjes.

YVRA 1958

De geur van je leven. Yvo van Regteren Altena (YVRA) is een Nederlandse lifestyle-journalist en auteur van verschillende boeken. Hij is gespecialiseerd in luxe consumentenproducten, zoals bespoke pakken en schoenen, maar ook voor wat betreft de meeste verfijnde parfums. Hij is inmiddels 25 jaar journalist en is in zijn loopbaan de meest verscheidende invloedrijke mensen tegengekomen in de luxe mode en parfum business. Vanwege deze uitgebreide ervaring in deze branche, werd hij op een dag wakker met het idee om ook zelf een product in de markt te zetten en dat deed hij. En het werd niet slechts één geur, maar het zijn er inmiddels twee: de l’essence de l’essence in 2015 en de l’essence de présence in 2017. De eerste is een houtachtige geur met de transparantie van de klassieke colognes, maar dan met wat meer pizzazz, aroma en langdurige aanwezigheid. De tweede deelt de elegantie van zijn voorganger, maar dan met een warmere, krachtigere en mysterieuze ondertoon van oriëntaals hout. Beide parfums blijven langdurig geur afgeven maar zijn niet overweldigend, ze zijn wel gebalanceerd en ontwikkeld, ideaal om te dragen in de zomer en passend bij elke gelegenheid.

Nachtmann Glazen

Mojito’s, Bloody Mary’s en Cosmpolitan’s, de zomer is begonnen wat betekent dat het perfecte moment is gekomen om weer van heerlijke vers gemaakte cocktails in mooie glaswerk te genieten. Bij Distinctly Different zijn we trots een officiële verkoper van Riedel Nachtmann’s glaswerk te mogen zijn. Upgrade je drankje met een strakke tumbler of longdrink-glas, beschikbaar in verschillende strakke designs. Combineer met een coole marmeren plaat van Stoned om je drankjes op te serveren en je bent klaar voor de vele heerlijke zomeravonden die gaan komen!

Fjällräven

Een zomer zonder Fjällräven is als een zomer zonder zon. Waar je ook gaat en waar je ook heen reist, een tas van dit Scandinavische merk is een perfecte metgezel voor zowel thuis als in het buitenland. De producten van dit Zweedse merk, dat ook Hofleverancier is aan het Koninklijke Zweedse Hof, zijn duurzamer dan de meeste concurrentie door haar hoogwaardige technologie en materialen. Of je nu gaat kamperen in de bloeiende natuur of op een drukke stedentrip gaat, Fjällräven tassen zijn makkelijk te pakken en te organiseren door haar slimme en gebruiksvriendelijke ontwerp.

Fjällräven Kanken tassen

Written By
More from Donny

Back to work! – Jouw persoonlijke office style

Back to work! De zomer is helaas alweer voorbij. Na een welverdiende...
Lees verder