Poets je schoenen in 10 minuten: De basics

basic saphir shoe shine guide
basic saphir shoe shine guide

Vaker dan je wellicht zou denken, hebben je schoenen een goede en fijne Basic behandeling nodig. Leer is een materiaal dat goed verzorgd moet worden, het is immers een van de mooiste natuurlijke producten. Wil je graag zelf thuis je schoenen poetsen? Bestel dan de benodigde producten op onze website.

Bestel schoenverzorging online

Ga als volgt te werk:

1. Begin met het verwijderen van vuil en zand met een borstel of vochtige doek.

2. Breng vervolgens Saphir Médaille d’Or Renovateur aan met een inpoetsdoek, verdeel evenredig over de schoen en laat drogen. Renovateur is een zeer voedend product. Laat vijf minuten intrekken en borstel uit met een paardenhaar borstel.

3. Breng daarna Saphir Médaille d’Or Pommadier aan met gebruik van een inpoetsdoek en verdeel de crème evenredig. Laat de crème ongeveer 5 minuten intrekken. Pommadier voedt, herkleurt, beschermt en geeft een zachte glans. Borstel uit met een paardenhaar borstel. Herhaal, afhankelijk van de staat van de schoenen, dit proces tot 3 keer toe.

4. Optioneel: Breng, na het aanbrengen van de Pommadier, Saphir Pate de Luxe aan om een prachtige diepe glans te creëren.

Written By
More from Donny

HERFST S.O.S.

Houd ze droog Niets is vervelender dan je dag drijfnat moeten beginnen....
Lees verder