Hallo Vakantie!

De winter is het perfecte seizoen om op vakantie te gaan. Of je nu van plan bent om naar de zon te gaan, actief te worden in de sneeuw of om een stad te bezoeken. Wij hebben de perfecte reisaccessoires voor je!

Het perfecte kostuum

Soms moet je een kledingstuk meenemen dat kreukvrij moet blijven, bijvoorbeeld een pak tijdens een zakenreis. Dit kan een hele uitdaging zijn. Maar gelukkig kwam men met een oplossing, de Rollor Suitroller. Met hun reistas kun je kleding oprollen zonder dat ze kreuken. De basistechnologie achter Rollor is het oprollen van de kleding tussen staande randen. Dit elimineert scherpe hoeken en mogelijke externe druk. Alles tussen de randen zal kreukvrij, schoon en onbeschadigd blijven.

Dit maakt Rollor de oplossing voor het transport van delicate kleding. Maar er is meer: alle tassen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit, ze zijn super stijlvol en zijn veel gemakkelijker te hanteren dan de gebruikelijke kledingtassen. Er zijn drie verschillende tassen, allemaal toegestaan als handbagage. De Rollor Essential is gemaakt van lichte materialen, weegt bijna niets en past in je handbagage. De Rollor Prestige is ook heel licht en afgewerkt met lederen elementen, waardoor hij zeer stijlvol is. De Rollor Premium is de originele pakken-tas. Hij is iets groter en weegt wat meer, maar je pak past perfect en het is gemakkelijk te dragen.

De Toffe Plaatsen

Waar te slapen, wat te eten, wanneer te gaan en alle dingen die je zeker moet gaan bekijken. Mis niet dé hotspots van de stad waar je verblijft. Deze reisgidsen geven een overzicht van alle hoogtepunten van steden als Londen, New York, Istanbul, Hong Kong, Tokio, Madrid en Bangkok. Gemaakt door het Britse stijvolle merk Monocle. Beroemd om zijn zeer succesvolle tijdschriften, radio, boeken, cafés en lifestyle- en stijlproducten. De gidsen zijn perfect voor een serieuze reisinspiratie en de beste adressen in de wereldsteden van de wereld.

www.distinctly-different.nl/travel

De Modieuze Reiziger

Reis in stijl met deze elegante weekendtas van Travelteq. Gemaakt van het fijnste leer dat na verloop van tijd een mooie patina zal ontwikkelen. De tas is perfect voor zowel zakelijkreizen als privéreizen. Makkelijk in gebruik, vanwege de twee compartimenten. Eén grote, voor je kleding en een extra kleine voor je bril, tablet en paspoort. De tas kan alleen worden gedragen met behulp van de twee handvaten of met de verstelbare schouderriem, die gemakkelijk kan worden losgemaakt. Een perfecte combinatie van stijl en gebruiksgemak.

Het Luxe Scheren

Deze reisformaat scheerset van Erde is perfect voor de vakanties en zakenreizen. De luxueuze set is van de beste kwaliteit, met een scheermes die vergelijkbaar is met de Gilette Mach 3 en Mach 3 Turbo. De scheerkwast is gemaakt van Silvertip dassenhaar, de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is. De kwast en het scheermes hebben beide verchroomde handgrepen en zijn verkrijgbaar in een elegante bruine etui. Deze reisformaat scheer set is gemakkelijk in gebruik, stijlvol en elegant.

https://nl.theshoecareshop.com/collections/scheren

Written By
More from Bas

Draag je schoenen niet twee dagen achter elkaar

Op een goed paar schoenen kun je de nodige meters maken. Hoe...
Lees verder