Pakkentrends zomer 2017!

De zomer komt er weer aan en wat is er nou leuker dan het dragen van een mooi pak naar een speciale gelegenheid!
Maar wat zijn dit jaar nou de echte trends op pakkengebied? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

1. Mint achtige kleuren.

Een frisse look die vooral voor de zomer goed werkt. Geen zware of diepe kleuren, maar een kleur die goed werkt met zon. Een licht shirt eronder en je zal opvallen tijdens elke gelegenheid.

2. A touch of denim.

De denim looks kennen we natuurlijk al en tijdje, maar zien we vaak niet terug in pakken. Een softe lichtblauwe vintage denim look is ideaal voor feestelijke partijen dit jaar. Combineer het met een licht shirt voor een frisse zomerse look. Wil je voor een wat zwaardere look gaan, kies dan voor een shirt in een grijze of blauwige tint.

3. Helderblauw

Geloof het of niet maar het helderblauwe pak is helemaal in dit jaar! Combineer deze kleur met simpele kleuren en details, want anders wordt het al snel teveel. Deze trend is niet voor iedereen weggelegd. De echte trendsetters en mannen met eigen stijl kunnen dit waarschijnlijk wel waarderen.

4. Oud roze

Lees je dat nou goed? Jazeker. Oud roze is helemaal in dit jaar. Een frisse, elegante maar toch mannelijke look. Zorg voor mooie accessoires om de gehele look af te maken. Zoals de armbanden van Viola Milano. Bij Pitti Uomo dit jaar waren ze er al weg van.

5. Zilverkleurig

Een zilverkleurig pak geeft je een tijdloze en elegante look. Van alle trends is dit de meest toegankelijke look. Mooi te combineren met cognac kleurige leren schoenen (zoals deze schoenen van Loake) en een chic horloge.

Voor alle accessoires en nog veel meer ga je naar www.distinctly-different.nl 

Written By
More from LD

Shoe care – 5 tips voor de perfecte schoenen. Art. 5

Dit artikel geeft je 5 tips voor het behouden en verzorgen van...
Lees verder