Back to work! – Jouw persoonlijke office style

Back to work!

De zomer is helaas alweer voorbij. Na een welverdiende vakantie is het tijd om weer aan het werk te gaan! Hopelijk weer vol energie en extra motivatie. Om je alvast klaar te maken, hebben we onze laatste uitgave van het Distinctly Different Journal toegespitst op persoonlijke stijl op kantoor. Onze klanten krijgen een gratis krant bij elke bestelling! Sommigen zullen nu denken: persoonlijke stijl? Ik trek gewoon mijn blauwe of grijze pak aan en dat is het. Maar nee!

Een goed grijs of blauw pak is de perfecte basis om je eigen persoonlijke touch aan te geven. Want de manier waarop je je kleed doet meer dan je denkt. Of je het nu leuk vindt of niet, je outfit is een wezenlijk onderdeel van de manier waarop je overkomt op anderen. Het kan dus een serieus effect hebben op hoe succesvol je bent. Onderzoek laat zien dat jouw verschijning van groot invloed is voor de perceptie van jouw autoriteit, betrouwbaarheid, intelligentie, financiële succes en geschiktheid om promotie te maken.

back to work

Natuurlijk zijn er de basisregels: draag schone, gestreken kleding. Volg de dresscode netjes op (always better to be overdressed then underdressed). Besteed veel aandacht aan je pak, zorg dat het perfect zit, maar vergeet niet je schoenen en accessoires – die zijn net zo belangrijk. Het dragen van een perfect pak met de verkeerde das of met afgetrapte schoenen kan je hele outfit verpesten.

 

Written By
More from Donny

Houd ze in goede staat!

Nu je hebt geïnvesteerd in een mooi paar schoenen van goede kwaliteit,...
Lees verder