Top vijf Vaderdag cadeaus

Vaderdag gravure
Vaderdag gravure

Binnenkort is het weer tijd voor Vaderdag en dus de uitgelegen kans om je vader weer eens goed te verrassen. Hieronder hebben we een aantal unieke cadeaus voor je geselecteerd die volgens ons voor deze verassing kunnen zorgen. Maar neem ook gerust een kijkje op onze website want we hebben nog veel meer leuke cadeaus!

Persoonlijke gravure

Als je je vader een echt uniek cadeau wilt geven is een persoonlijke gravure de perfecte keuze. Je kan ervoor kiezen om een kist, borstel of een set schoenspanners te laten graveren met een boodschap naar keuze. Zo maak je je cadeau echt uniek!

Klassieke scheerset

Met de Safety Razor scheerset is geen scheerervaring meer hetzelfde en je zult zien dat de keuze in scheermes, scheercrème en scheerkwast een groot verschil kan maken. Deze 4-delige Rytmo scheerset van Mühle bestaat uit een mooi handvat met Gillette Fusion scheermes, dassenhaar scheerkwast en verchroomde houder en scheerkom. Zo sta je nooit meer met tegenzin voor de spiegel.

Schoenpoetskist

Zijn de vier bovenstaande cadeaus toch niet helemaal wat je zoekt? Met een schoenpoetskist met luxe schoenpoetsset kan je nooit de mist in gaan. Of je vader nou een aantal nieuwe potjes crème of wax nodig heeft of dat je hem introduceert in het schoenenpoetsen met een starter set, ik weet zeker dat hij het zeer op prijs zou stellen.

Written By
More from BODD

Shoe Revival – Santoni

Deze keer zijn we aan de slag gegaan met een paar Santoni Double...
Lees verder