Timothy Oulton: Een Gentlemen’s Evening

Gentlemen’s Evening

Een paar weken geleden waren wij te gast bij Timothy Oulton. Timothy Oulton is een high-end Brits meubel- en interieurzaak, gevestigd aan de amstelveenseweg. Elk jaar organiseren zij The Gentlemen’s Evening. Tijdens dit jaarlijks event wordt er een hulde gebracht aan vakmanschap en stijl, dit in samenwerking met alle top lifestyle brands van Amsterdam.

Ook dit waren we weer onderdeel van het evenement en wat hebben ze zichzelf weer overtroffen. Bij binnenkomst werd je verrast met een prachtige hal vol met inceptie spiegels, een echte eye catcher. De gasten stonden te popelen om foto’s te nemen in de bijzondere spiegels, so far een goed begin van de avond. Gedurende de avond werd de muziek verzorgt door de Nederlandse band Peu de Feu en vloeide de champagne van Veuve Clicquot rijkelijk.

Zoals elk jaar werd er weer een loting gehouden onder de gasten. Dit jaar won onze eigen Donny Brom de hoofdprijs, een Timothy Oulton reistas. Andere prijzen die door de partners werden uitgereikt waren een fles Veuve Clicquot Extra Brut, een limited edition kustwerk van Cay Bron, met dank aan Amsterdam Vintage Watches en natuurlijk een Distinctly Different Shoe Care kist.

Maar dit was niet alleen een social event voor ons. Ook dit jaar stonden we weer klaar met onze shoe shiners, om de lieftallige gasten te voorzien van blinkend schone schoenen. Samen met de shoe shine company hebben we de gasten kunnen verblijde met schone schoenen en een Distinctly Different shoe-care pakketje.

Al met al was het een zeer geslaagde avond. The Gentlemen’s Evening van Timothy Oulton is een absolute aanrader, hopelijk komen jullie volgend jaar een kijkje nemen!

 

 

Written By
More from Bas

Dit wist je vast nog niet over Whisky

1. Hoe schrijf je de naam van dit bruine goedje eigenlijk? Whisky...
Lees verder