UONO maakt armbanden and that’s it

Onze vrienden van UONO zijn van start gegaan en dat kunnen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Meet UONO, het nieuwe armbanden merk voor de eigenzinnige en stijlvolle man!

Wat krijg je als je twee Amsterdamse jongens -de één succesvol ondernemer in luxe mannenproducten, de ander industrieel ontwerper in de sieradenbranche- met elkaar in een ruimte zet? Dat kan maar één ding zijn: een nieuwe must-have voor mannen. Welke richting dit op gaat weet je niet, maar zeker is dat het vernieuwend, spannend en interessant gaat zijn.

Het wachten waard

UONO is het resultaat van een lange zoektocht naar dé armband voor de stijlvolste mannen. Voor die leuke mannen waarvoor menig vrouw nog even voor achterom kijkt, zodra ze voorbij lopen. De afgelopen jaren wist de moderne man minder goed wat hij om de pols moest dragen. Het duurde daarom ook even, maar het luxe sieraad waar wij allen nu klaar voor zijn, is hier. En het was het wachten waard.

UONO #1

UONO

UONO staat voor een diverse, maar samenhangende collectie armbanden die een brede doelgroep geeft wat hij wil. Onderscheidend in kleur- en materiaalgebruik, vervaardigd van plantaardig gelooid leer, digitaal ontworpen en volledig op Nederlandse bodem met de hand gemaakt.

Onderscheidende, kwalitatieve sieraden

Laten we eerlijk zijn, na de hype van zilveren armbanden en zeiltouwtjes is het tijd voor iets nieuws. De man van nu is op zoek naar een onderscheidend accessoire, iets waarmee een eigen identiteit neergezet kan worden. Die vraag vanuit de markt voelden Bas & Hans-Erik  feilloos aan. Terwijl Bas de wereld aan het veroveren was met zijn succesvolle webshop, broedde Hans-Erik op nieuwe creatieve concepten, zoals eerder op zijn beroemde ontwerpen voor een aantal grote sieradenmerken. Met als resultaat een geweldige collectie banden voor zijn eigen nieuwe merk.

UONO #5

Hoogst mogelijke kwaliteit

De eerste collectie bestaat uit acht modellen, elk in vier verschillende materialen: messing, koper, zilver en aluminium met verkoopprijzen tussen €69 en €269. Het designduo is onlangs met de verkoop begonnen via Brandrush Agency (Amsterdam) en pakt snel door. De armbanden worden exclusief verpakt in een luxe houten doos en zijn vanaf oktober 2017 verkrijgbaar via de webshop en geselecteerde verkooppunten. Wat denk je ervan?

UONO #9

UONO #1

Written By
More from Bas

Dit wist je vast nog niet over Whisky

1. Hoe schrijf je de naam van dit bruine goedje eigenlijk? Whisky...
Lees verder