TOP 5 VADERDAG CADEAUS

Zondag 18 juni is het weer zover, vaderdag! En waar kan je beter een cadeau voor je vader kopen dan bij Distinctly Different? Genoeg keuze voor de vaders die één keer per jaar even goed in het zonnetje gezet mogen worden! Daarom hebben wij een top 5 gemaakt met een aantal nuttige en betaalbare cadeautjes. Want ja, vooral dat nuttige vinden de vaders toch maar al te belangrijk!

hetblauweboekje-sfeer

1. Het blauwe boekje

Weet je vader niet hoe het bestek moet liggen? Of hoeveel whiskey er eigenlijk in een whiskey glas hoort? Of is hij soms gewoon een beetje ongemanierd? Dan is Het blauwe boekje het perfecte vaderdag cadeau om hem wat etiquette bij te leren. Dit boekje is de referentie voor het juiste gedrag in allerlei situaties.

 

de87distinctlydifferent-3

2. De Distinctly Different Safety razor

Deze Edwin Jagger x Distinctly Different razor is het scheermes voor de mannen die het resultaat willen creëren van het scheren met een open scheermes. Edwin Jagger staat al jaren bekend om balans en kwaliteit en met dit prachtige design dat wordt aangeboden in twee kleuren (ivoor en zwart) wil je nooit meer iets anders.

 

p-abs-8

3. Prospecter Co. crème – wormwood absinthium

De zomer is bijna begonnen en de overgang van temperatuur kan vaak zorgen voor een droge huid. Wat is er dan beter dan een heerlijke body lotion crème van Prospector Co? Niet alleen de verpakking ziet er uit om nooit meer weg te gooien, ook de geur is verslavend lekker. De combinatie van absint met marjolein, shea boter en komkommer zorgen voor een frisse geur. En voor de prijs moet je het ook zeker niet laten. Ideaal voor vaderdag dus!

 

saphir_pate50_az_1

4. Saphir pate de luxe schoenwas

De luxe en 100% natuurlijke schoenwas van Saphir is eigenlijk altijd een goed cadeau. Een potje hiervan in huis is voor de schoenliefhebber een must. De was creëert een prachtige glans op je leren schoenen. Door de samenstelling van pijnboom terpentine en carnauba was voed je je schoenen en gaan ze jaren langer mee. Ik zeg, ideaal voor de (nu nog) onverzorgde schoenen van je vader!

 

aftershave

5. Baxter of California – after shave balm

Dit heerlijk scheermerk uit (je raadt het al) California is in 1965 al begonnen met het creëren van mooie scheerproducten. Vandaar dat ze heel goed snappen wat je nodig hebt na het scheren. Deze after shave balm met Aloë Vera en allantoïne hebben een kalmerende en verzachtende werking. Zodat huid niet zal trekken na het scheren. Heerlijk!

Written By
More from Donny

How to – Kies de schoencrème die het best matcht met je schoenen

Voor elke kleur leer, een andere kleur schoencrème. Hoe kies je nu...
Lees verder